Post by countpreschingdussmo on Mar 7, 2022 4:53:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cubic Castles: Sandbox World Building MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cubic Castles: Sandbox World Building MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox resurs hack ▞▞▞
▞▞▞ Cubic Castles: Sandbox World Building MMO 2022 version ▞▞▞
Mən arşınlarımı istəyirəm, pulumu xərclədim və heç nə almadım
Ekran həmişə bir neçə dəqiqədən bir qaralır və mənə rəy lazımdır
Bu oyunu başa düşməyin, onlar bu oyunun modlarıdır və orada sui-istifadə edənlər məni susdurur, ona görə də bu oyunu almayın, ümid edirəm ki, oyunun yaradıcısı moderlərinin sadəcə mod olduğumu dediyi üçün oyunçulara etdiklərini görəcək.
Niyə bu oyun məni həmişə 35 saniyədən sonra qovur
22 fevral 2021-ci il tarixində oyunda çoxlu səhvlər yeniləndikdən sonra biz inventarımızı görə bilərik və menyumuzu aça bilmərik, əgər bu doza tez bir zamanda düzəlməzsə, mən bütün zəhmətimdən əl çəkməli olacağam.
Cubic Castles: Sandbox World Building MMO ایڈونچر xqk
Bu oyunu əvvəllər heç oynamamışdım.Qəbul edilməmiş bir istifadəçi adı tapmağa çalışdım, sonra birini tapdıqdan sonra sistem deyir ki, çox sayda giriş uğursuz oldu, buna görə bir saat gözləyin. Nə?Lol 😅
Mən bu oyunu sevirəm, mən onun istədiyi hər şeyi araşdıra bilirəm, görəsən, siz qura bilirsinizmi, mən bu oyunun yalnız bir qismini oynamışam, ona görə də hamı oynayın.
Oyun super darıxdırıcıdır!!! ÇÜNKİ dəfələrlə işlədilən ad qoymaq istəyəndə 1 saata blokladılar!! Demək istəyirəm ki, bu mənim etdiyim pis iş deyil /FPFPFPFP. və İKİ dünya kiçik AF-dir, bütün dünyaya sata biləcəyiniz digər MMO oyunları KİMİ deyil! BU FRICKIN TƏTBİQİ YÜKLƏMƏYİN O SİZƏ HƏLƏ EDİLMİŞ MƏSƏLƏLƏR VERİR VƏ SİZİ ALDIRMAQA ÇALIŞIR!
Mən bir dəfə etdiyim təkrarlanan səhvə görə 2 ay müddətinə qadağan olunmuşdum, bu tamamilə axmaqdır... Mənim günahım deyil, əksinə tərtibatçılar
Bu, mənim heç oynaya da bilmədiyim problemdir. İçəri girəndə sevindim, amma yerləşdikdən sonra məni çıxartdı. Zəhmət olmasa, düzəldin, sonra reytinqi dəyişəcəm.
Dəhşətli! Mən 19,99 dollar dəyərində arşın aldım və onlar heç vaxt hesabıma verilməyib, bu oyuna pul xərclədiyim və ödədiyim pulun heç vaxt verilmədiyi üçün çox üzülürəm.
mehriban icma, lakin taksi hələ də aldadılır, lakin siz dostlarınızla çoxlu əylənə bilərsiniz, hər cür şeylər düzəldə bilərsiniz və həmçinin yerlərinizi gözəl göstərə bilərsiniz
Mənə kassa geri lazımdır, yoxsa satış paketini istəmədiyim şeyi sata bilmərəm, çünki o, yalnız 3 avtomatla gəlir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😤😤😤😤😠😠😠😠😡😡😡😡😡😩😩😩😩😩
əla oyundur amma mənim vivo telefonumda işləmir bir problem var, mən bunu əvvəllər oynamışam, yeri gəlmişkən onu sevirəm!
Yeniləməni düzəldin, blokları köçürmək nəinki çətin deyil, kliklədikdə bloklar yanmır, sanki nəyisə sındırsan, bir az parlayır, sonra da sındırırsan, heç bir parıltı mənim ekranımda olmur, bəzən yeniləmək üçün çətin hərəkət etmək çətindir.
Bu oyunu sevirəm, lakin onlar arşın qazanmağı asanlaşdırmalıdırlar
Botworld Adventure RPG azkm
Nə vaxt itkisi! Mən yükləməyə 27 dəqiqə sərf edirəm! Bunu yükləməyin. vaxt itkisidir
İdarəetmədən istifadə etmək çox çətindir
mənim sənətim kimidir, lakin oyunda daha çox şey var!!!
İcma və oyun zamanla deqradasiyaya uğradı, indi çoxlu elitist oyunçular var.
Zəhmət olmasa, bu ticarət səhvini düzəldin, mən reyestrdə 20.1 raket sled açarı aldım və onu almadım və itirdim c. Zəhmət olmasa, mənim adımın Cc-də *vəhy* olduğunu düzəldin
Hm niyə bəzən söhbət edərkən klaviaturam işləmir? Başa düşmürəm amma oyunun özü olduqca yaxşıdır
Mən bunu 4 il əvvəl olduğu kimi oynayırdım və onu sevdim, indi onu yenidən quraşdırıram və ümid edirəm ki, əvvəlki kimi əyləncəlidir
Bu əyləncəli ola bilər, çünki mən yeni başlayanam və dostum indi bu və mən bunu oynamaq üçün həyəcanlanıram
Mən ən yaxşı hesabımı itirmişəm HƏTTA DAXİL OLA BİLMƏYƏM.
NƏ DEYİL, mən oyunu çox sevirəm, amma ilk dəfə dostuma verdiyim 3 hesabı itirdim və bu profilə daxil olanda oyun çökdü, sonra köhnə hesaba keçdim və hər dəfə daxil olanda o hesabı itirdim. son hesabım qəzaya uğradı mən dünyada pellego-ya getdim və hər dəfə daxil olanda çökür bu, məni əsəbiləşdirir və bu oyunda çox vaxt alıram və buna görə bütün 5 hesab imtiyazından istifadə etdim, zəhmət olmasa bunu düzəldin mən bunu sevirəm oyun həm də birinci şəxs kimi kamera rejimlərini dəyişdirə biləcəyiniz yer halına gətirin və təşəkkür edirəm
Bu oyunu illər əvvəl oynamış və yenidən nəzərdən keçirmişdir. Amma bunların hamısı eynidir, bütün bu Tədbirlər, Bloklar, Mebel, geyim və mağaza təklifləri hamısı normaldır, amma heç nə marağımı çəkmir. Hər ay daha çox element əlavə edə bilsəniz əla olardı və başlanğıc səltənətiniz daha böyük olsa yaxşı olardı. Bundan başqa, bu, layiqli oyundur. Tonlarca dəyişiklik görməyə ümid edirəm, çünki daha 2 ildən sonra onu yoxlamağa gedəcəyəm (: buna görə də əlinizdən gələni edin! Uğurlar.
Atamın kredit kartından istifadə etdiyim üçün 999999 gün müddətinə qadağan olundum.
Mən kilidlənməyə davam etdim və hesabı sıfırlamalı oldum 2 oldu bu oyun zibil qutusuna getmir
Mən bu oyunu illər əvvəl planşetimdə oynamışam və artıq bir ildən çoxdur ki, bu oyunu axtarıram və təsadüfi olaraq qala qoyuram və bunun, hətta konsol oyunları da oynadığım ən yaxşı oyun olduğunu gördüm. (Həmçinin mənə köhnə hesabıma qayıtmaqda kömək edə bilərsiniz, çünki istifadəçi adım Frank2005-dir).
Growtopia, lakin daha çox qəza ilə
Cubic Castles: Sandbox-World-Building-MMO Abenteuer fwy
BUNU VERİN!! Mən 1 ildən sonra qayıtdım və yenidən oynamağa başladım, amma daxil olmaq istəyəndə dedi ki, DAİRƏ DAXİL OLA BİLMƏYƏM!! SİZ BİLİRSİNİZ MƏN NƏ QƏDƏR VAXT XƏRCLƏMİŞDİM SADƏCƏ KÜÇƏKLƏRİ YAPMIŞIM?!! VƏ BƏZƏN MƏN DAXİL OLDUĞUMDA MƏNƏ QADAĞAN OLURUM!!
Bu oyunu çoxdan oynamışam. Mən bunu heç vaxt əyləncəli hesab etməmişəm, amma insanlar mənə kömək edirdilər, çünki mən noob idim. Forumda bir gün ərzində 10 90 günlük qadağa aldım. Bir haker dükanıma girdi və hər şeyi oğurladı. Qayıtsam, ancaq insanları aldatmaq olar.
Niyə səbəbsiz yerə 1 saat qadağa qoyuram?!?! Mən heç dələduzluq etməmişəm?!?! Yoxsa hack?!?! Müsbət rəy verdim, amma indi çox kubik qalalar sayəsində yox oldu. 😠
Bu gözəl oyundur, lakin onu yaxşı bacarmaq üçün uzun zaman lazımdır
Cubic Castles: Sandbox World Building MMO Avontuur qvgb
Oyun məni xatırlamır mən bütün dostlarımı itirdim kaş bu oyun hər kəsi xatırlaya bilsəydi bütün arşınlarımı/dostlarımı/əşyalarımı/hər şeyi itirdim, xüsusən sən böyük billy mənim ən yaxşı dostum səni xatırlayırsan, hamını geri qaytaracam, oyunların asan keçməsini arzulayıram sadəcə hesabınızı parolsuz yazın mənimki ''qardaşım''" mənim adımın bir hissəsidir DOSTLAR OYUNDA OYUN ƏGƏR SİZ BUNU OXURSANIZ BAŞQA YOL YOXDUR.
Bu, ümumi MÖHTƏŞƏM OYUNDUR, lakin arşınları düzəltməyin daha çox yolu ola bilər?
O qədər fırıldaqçı 3000-dən 300-ə dəyişdirilərək reg-də aldadıldım. Əgər bu barədə etməyəcəksinizsə, oyunçu fırıldaqçı ola bilər. Vay yeni papaqlar yeni paltarlar. fırıldaqçıları, zorakılıqları, oğruları həqiqətən cəzalandıran yeni sistem haqqında necə?
20.000 qulac ödədim, amma oyun ödənişi kəssə də, heç vaxt qulac almadım