Post by countpreschingdussmo on Mar 7, 2022 5:02:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood tõrge raha ▞▞▞
▞▞▞ Chess 2022 version ▞▞▞
See muutus suurepärasest graafikast 3D puudumiseni. Lihtsalt igav
Lihtne näha ja kasutada.
Värskendus: HDFC pangalaen kinnisvara vastu (LAP) teie laenu tasude ja tasude läbivaatamine. Lisateabe saamiseks külastage saiti hdfcbk.io/a/e9dBK2Z. Registreerimiseks / oma praeguse laenu üksikasjade vaatamiseks klõpsake siin hdfcbk.io/a/Z9KMb52
Mees vaata, mäng on hea, aga mängule järgnevad reklaamid ajavad mind väga marru, jah, selle eest arvestage 2 tärni vähem. Rahu ✌️
Selles mängus on palju reklaame
Väga tore mäng, kuid paljudele lisab vabandust 😞 Eemaldan mängu sel põhjusel.
Kia Ora kõigile. See on suurepärane mäng ilma reklaamideta 😉. Kuid kui olete lõpetanud kõik tasemed, mida saate teha, olete iga päev või teete need uuesti. Tasemed lähevad minu jaoks üsna raskeks, mis pole lõbus 😡. Aga kõik muu on hea ☺️☺️! Hüvasti 👋👋💗❣️❣️👋💗
Väga tore .Ma arvan, et see on parim viis näha, kas neil on võimalus näha pilti minevikust ja mängust.Ma arvan, et see on parim viis mängu mängimiseks.
Meeldis küll. Siis hakkas arvuti raskematel tasemetel petma, pole ime, et ma ei suutnud võita. Võib-olla lihtsalt tõrge. Kes teab, aga sa ei saa mu etturit oma etturi kõrvale võtta, sest mul on sinu öö. Peab leidma sellise, mis ei peta. Vabandust
Taaskord olete viimase 3 mängu jooksul 3 korda petnud. Kui sa iga kord petad, arvan, et peaksid jõuludeks hankima malereegliraamatu. Etturid ei saa liikuda diagonaalselt, kui sa just ei võta teist nuppu, kuid ometi sa tegid seda minu omal on lubatud liikuda ainult edasi, vastasel juhul on kirjas illegaalne liigutus ka ummik tekib Google'i hinnangul siis, kui hakkad tegema ebaseaduslikke käike või kummalgi mängijal pole piisavalt nuppe, et teist panna. kontrollis. Mul oli 2 kuningannat, vanker, kuningas ja etturid, sul oli ainult kuningas lol luuser
Tükid tunduvad minu telefonis väikesed, soovin, et saaksin tahvlit laiendada, kuid see on kiire tempo ja arvuti mängib hästi
Lisage veel mõned malejooned
Liiga karmid ja halvad reklaamid, mis pole mõeldud lastele ega mõistlikele täiskasvanutele
Chess Galda spēles stgb
See on male. Ei midagi erilist selles. Liiga palju reklaamide vahepeal. Reklaamid on kohati väga pikad.
Vähene kogemus võrreldes kõigi muude malemängudega.
Üldine kogemus on 1★: see rakendus peab toimima nagu MÄNG, mitte rühm! Mind ei huvita kellegi saladused! Sellegipoolest näitavad isiksused {eriti igas rakenduses} ja räägivad alati kõigist arendajatest ja kõigist teistest, isegi kõigest, mida ma tegelikult EI TAHA teada, ja kõike MUUT teiste kohta, ilma milleta saan selgelt hakkama. olles allutatud, ...... üldse, ........ kunagi, "PERIOOD!"
Me võidame alati ja keegi ei mängi nii igavalt
See rakendus on vigane, kuna iga kord, kui kuningas proovib liikuda, ei juhtu see nii. nagu siis, kui meil on kuningas ::: keskel teises reas või veerus ja üritab vaenlast tappa, tundub see lihtsalt vigane.
Rõvedad reklaamid vahepeal!! Mu laps ja mina mängisime ja vahepeal oli reklaam, tundsin end väga halvasti!!
Kas teie mängul on väljumisnupp? Kuna ma ei näe ühtegi, oleksin selle asemel hinnanud 5
Mulle meeldib see mäng. See on liiga hea. Ma nägin ka teisi malemänge. Ma laadin mõned neist alla. Kuid ma desinstallisin need kõik. Kuid ma ei installinud seda. Ma armastan seda mängu 👏
See on suurepärane, kuid sa tõesti pead lahendama probleemi, et te ei näe kaotatud mängijaid, see on probleem
See oli tore mäng, mis ei olnud palju keerulisi ja ka graafika ei olnud palju segane... see on minu jaoks hea, tundsin, et see on tore mäng
Ilus mäng. Mõnikord on sellel ka reklaame. Sellest saame õppida ka malet
seal on palju reklaame!!! Ja isegi pärast reklaami valmimist pole lõikevõimalus saadaval ja mängitav mäng hävitatakse täielikult. Olen selles probleemis väga pettunud😕😫 vahel olen mängu võitmas..... Ja selle probleemi tõttu on iga kord kui võidan, siis võidan, aga kaotan.
Lihtne viis õppida ja saada malemeistriks. Ma armastan seda
Vaatluse all... Loodetavasti on võrgus võimalus, muidu on offline üksi igav... Ma tulen kohe tagasi...
Ei saa 2 ise mängu seada. selles rakenduses on raske navigeerida, kuid parem kui mitte midagi. 2D parem kui 3D visualiseerimiseks.
See on väga tore mäng, kuid see näitab liigutusi, mis on mõnda aega ebaaus
Väikese suurusega malemäng, kuid paka super ja warth täismäng
Aitäh.. tagasivõtmise valik on mängu paremaks õppimiseks väga kasulik
Üldiselt on mäng korralik, kuid. reklaamid on väga tüütud. Ma ei ütle, et neid on palju, kuid enamik reklaame ei lase sul väljuda, VÄLJA KUI mängust väljute, muutub see üsna tüütuks, eriti kui mängite igapäevast puslet.👎 WAST I dont nagu on mäng mõnda aega kettimine mängus, et miks ma ei meeldi see mäng 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎malemäng muudab selle taignaks
Hea visuaal ja mängu reaktsioon, kuid ei saanud mängust väljuda
Chess বোর্ড vvhn
Nii tore mäng, et see on lastele väga huvitav
Mulle meeldib see sait. Siiamaani on kõik korras. Olen proovinud mitut saiti ja mul on olnud probleeme või olen rahulolematu.
See mäng on väga huvitav ja ilus. Võin selles mängus kahe päevaga läbida 8 taset. seda sellepärast, et annan selle mängu eest kaks tärni
Oli ok, kuni sai valgest mustaks ja mustast valgeks! Kõik valged tükid on Queening oma poolel ja nii ka mustad! Mäng on hulluks läinud!
Väga tore mäng tegelikult pole see mäng, vaid nagu maletunnid, tegelikult on tasemeid nagu algaja, kesktaseme, vanem, meister jne.Kokku 11 taset, kui läbite vähemalt 8 taset, olete malemeister ja kui läbite kõik tasemed, võite saada rahvusmängijaks, võite ühe kuu jooksul läbida 8 taset. Olen läbinud peaaegu 7 taset ja võin alistada kõik oma sõbrad, kuid Ma arvan, et teil võib kuluda 10 kuud või rohkem, et läbida kõik tasemed, mis on kõigi aegade parim malemäng
See mäng on hea. Andsin sellele 3 tärni, kuna kahe mängijaga mäng pole 3D-s, palun tehke seda 3D-s
Chess სამაგიდო kst
Mängides näib, et arvutimängija ühes mängus petab hetkega, näis kuningas ületavat ühe nupu ja nihkus 1 koha asemel 2 kohta, nagu kuningas on aeglustunud mängu desinstallimisel, kuna see ei järgi reegleid
Chess بورڈ nlm
See mäng tuletab mulle meelde seda suurepärast mängu, mis omal ajal Windows 7-ga kaasas oli! Armastan seda ja seda on nii lihtne õppida ja edasi liikuda. ETA: hästi järele mõeldes, nagu teised on öelnud, jõuab see tasemele, kus see on loodud hoidma inimmängijat ebaõnnestumas... see ei meeldi enam nii väga.
See on hea, sest see aitab mul parandada oma meelt ja seda, kui kiiresti mõelda, liikuda.
Kõigi aegade halvim mäng, mis sunnib mulle iga 10 sekundi järel reklaame esitama. Ärge muutke tagasivõtmisnuppu rohkem kui "siin on reklaam" nuppu.
See on liiga igav. Vastased on nii lollid. see väärib poolt tärni. Ma mängisin vastast 19 korda, kuid bot pole ikka veel väljas 👎👎👎👎👎
Ma armastan malet ja see on suurepärane kogemus!!!
Περιπέτειες νερού Παιχνίδια arcade sgje
See on hea malemäng, kuna sellel on erinevad tasemed, kust saame õppida mängima ka raskemaid tasemeid
Chess Papan vegs
Ma oleksin sellele viis tärni andnud, kui mängija vs mängija graafika oleks natuke hea, kuid see pole üldse
Tõesti hea, kuid kahe mängijaga mängimisel pole rohkem funktsioone
See mäng aitab meil kasutada oma aju. See on ka huvitav ja täis naudingut. Tahad mängida, nii et ma annan selle arvamuse, et sa pead seda mängu mängima.