Post by countpreschingdussmo on Mar 7, 2022 5:09:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt visu ▞▞▞
▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
Cat Bird Dobrodružné zirw
Android 4.4+. Satura Vērtējums : ... 2021-07-16. Kid-E-Cats: Travel Adventures ... Swordigo. Nobodies: After Death. RealmCraft 3D Mine Block World. Cat Bird
Cat rotaļlieta cena interneta veikalos ir no 16€ līdz 396 €, kopā ir 488 preces 64 veikalos ar nosaukumu 'cat ... Toys for cat, bird on the rod 18 cm.
ja jūs domājat, vai jums vajadzētu iegūt šo spēli, HECK YES. tā ir tik jautra, burvīga un visapkārt pārsteidzoša spēle! grafika ir tik jauka, tomēr vienkārša un minamālistiska. spēli ir viegli iemācīties, un tajā ir iekļauti jautri izaicinājumi. jūs jūtaties tik paveikts pēc katra līmeņa pabeigšanas! Reklāmu gandrīz nav, un, ja ir, tās ir īsas, un pēc dažām sekundēm tās var izlaist. Es tikai vēlos, lai būtu bezgalīga versija, lai tas varētu turpināties mūžīgi! 11/10, iesaku
*NNOOOOO!!!* Man nepatīk redzēt izšķērdēšanas potenciālu lietotņu veikalā... Šī spēle ir AWESOME, bet tā nav optimizēta, tāpēc spēlēt to ir kā mēģināt spēlēt slaidrādi, tik daudz kavēšanās, tik daudz kadru kritumu, pat brīnišķīgi. mūzika ir nemierīga... Citas tad 5 zvaigznes! Lielisks OST un mākslas stils, kas rada ļoti jauku noskaņu. Spēle patiesībā ir diezgan sarežģīta, pat ja ir tikai 3 pogas. Mana vienīgā sūdzība, izņemot aizkavēšanos, ir tāda, ka pēc pirmās pasaules tas vairs nav saistīts ar mīklām, vairāk par platformu. Un arī mīklas bija brīnišķīgas! Pats par sevi būt platformerim ir lieliski, taču kavēšanās padara to NESPĒLĒMU. Kamēr netiks salabots, paliks skumjas 2 zvaigznes.
Šī spēle ir tik burvīga un jauka, un es patiešām jautri spēlēju spēles laikā. Jebkādas problēmas ar iekraušanu tur iestrēgst 7 mēnešu laikā. Tas nav automatizēts vai sponsorēts pārskats, tikai mans patiesais viedoklis.
Tik jauka grafika un pati spēle. Bet kāpēc tāda grūtības pakāpe. Es gaidīju kādu relaksējošu spēli. Bet jauka
Trollface spēles Spēlēt tiešsaistē, bezmaksas lejupielāde
Laba grafika un jautra ideja. Sākumā rada atkarību, līdz progresē, un nekonsekventie/maldinošie hitboxi kļūst pamanāmāki un kaitinošāki. Fizika ap augšup vēju šķiet nepabeigta un nav patīkama. Papildu izaicinājums iegūt 100% kronu ir gandrīz neiespējams "Blocks of Doom" līmenī, ja vien man kaut kā trūkst. Lai gan tas nav nepieciešams, lai to visu iegūtu, mana pabeigšanas puse ir neapmierināta tās nevajadzīgās grūtības dēļ. Varētu palīdzēt vairāk spēļu testēšanas
Jautri. Jauki. Radošs. Pagaidām patiešām labs, bet, ja tiktu pievienots kontroliera atbalsts, tas būtu labāk.
Šī spēle ir absolūti burvīga! Tas ir diezgan īss, tāpēc, ja meklējat jauku, īsu platformu, šī ir jūsu spēle. 10/10 ieteiktu.
Šī spēle ir sūdīga. Tā kā es pat nevaru to atskaņot, esmu iestrēdzis sākuma ekrānā. Lūdzu, izstrādātājs 🙏 labojiet šo spēli.
Animācija ir diezgan laba, taču tai ir nepieciešama dubultā pieskāriena funkcija vai smt. Es iestrēgu otrajā līmenī, jo tas nevarēja uzlidot pietiekami augstu. Es nezinu, vai tas ir tikai es, bet nu labi. Šī ir tikai mana pieredze.
Lieliska koncepcija, jauks raksturs un forša izskata pasaule. Ļoti izaicinoši. Lielākais mīnuss un spēli kropļojošais faktors ir tas, ka tas traucē.... DAUDZ. Šī spēle lielā mērā ir balstīta uz laiku, tāpēc, ja tā izzūd ik pēc 2 sekundēm, tā kļūst burtiski nespēlējama. Es par to maksātu, ja jums nebūtu reklāmu un jūs varētu to izveidot, lai spēles vidū netiktu traucēta/iesaldēta.
brīnišķīga spēle, ko sabojā reklāmas. Tās saprotamām bezmaksas spēlēm ir nepieciešamas reklāmas, taču tas ir nedaudz par daudz ērtai spēles pieredzei
Cat Bird Dobrodružné zirw
Tas ir labi, reklāmas tiek rādītas pārāk bieži dažiem vēlākiem līmeņiem un kontrolpunktiem. Tas ir tāpat kā ik pēc 5-6 nāves gadījumiem, kas parasti būtu labi, bet vēlāk ir daži sarežģītāki līmeņi, un tas ir vienkārši nogurdinoši ar stulbajām reklāmām.
Es pat nevaru spēlēt spēli, jo, kad ir rakstīts, nospiediet, lai sāktu, nospiediet un nekas nenotiek
Pārsteidzoša spēle, un es to ļoti iesaku, tās grafikas ir tur augšā ar undertale un tā, un tā ir tik jautra un unikāla spēle, man tā patika! <3
Spēle pati par sevi ir pārsteidzoša, un to noteikti vajadzētu spēlēt. Platforma ir saspringta un neērta tieši īstajā laikā, saglabājot to izaicinošu, bet ne tik grūtu, kā jūs domājat, ka tas ir nepārspējams, kopumā radot tumšo dvēseles prāta stāvokli, kur ikreiz, kad nomirstat, tā ir jūsu vaina. Vienīgā kļūme, ko esmu pamanījis, ir tad, kad saņemat papildinājumu bez WiFi, tas netiek pareizi ielādēts (būtībā tiek bloķēts, līdz aizverat un atkārtoti atverat spēli).
IPhone spēles | Labākās iPhone 6, 5s, 5c, 5, 4s un 4 spēles
Spēle Cat Bird ir orķestri platformai android, galvenā loma kas spēlē kaķēnu, kas vairāk atgādina putnu vai pat nūju, tomēr raksturs izrādījās gudrs un
Kaut kā gribētos vairāk. Tas ir jautri, izaicinājums un jauki, vienkārši. Īss.
Cat Bird 冒險 hbnc
Startējot nevar pieskarties nevienai no apakšām. Sākums, iestatījumi un citi dibeni ir redzami, bet tie nedarbojas.
Lejupielādēt Nyan Cat Jump APK - Jaunākā Versija 1.0.1 Android Ierīcēm - A new game from the creators of NYAN CAT.
Cat Bird Petualangan yvq
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi efg
Nav perfekti saskaņots!! Pārlēkšanas poga man nav redzama. Šķiet, ka izstrādātājs neņēma vērā noapaļota stūra ierīces un robainas ierīces! Labojiet šo
Cat Bird Abenteuer ymxx
Spēle tiek pārtraukta manā ekrānā un katru dienu atiestata manu progresu, tāpēc visi mani līmeņi un kroņi ir pazuduši, kaut arī esmu pieteicies Google spēlēs
Tas ir tik mīļi!!!! Tas man arī ļoti atgādina vecās kirbija spēles!!! Tas ir jauks mazs platformera, kuru es 100% saku, ka ir vērts to pārbaudīt!
Man patīk spēle, bet es nevaru pārspēt planētas 2 3. līmeni, kurā mēs spēlējam "box stop", tāpēc būtu labāk, ja jūs to padarīsit vienkāršāku, jo ir grūti nospiest pogu 2 smailo kastīšu vidū, kas iet ātri. Esmu miris 259 reizes, mēģinot nospiest pogu.
Spēle nesākas pat tad, ja es nospiežu pieskārienu, lai sāktu pogu
Šķiet, ka 5. pikselī nedarbojas pareizi. Daļa ekrāna ir nogriezta, un lēciena poga nereaģē, ja to lieto kopā ar virziena pogu aptuveni 75% gadījumu. Kauns, jo jutos kā jautra spēle, bet nevar iegūt vairāk par 4 līmeņiem, izmantojot nevienmērīgas vadības ierīces.
Spēle ir ļoti jautra, taču man ir problēmas ar tās pareizu attēlošanu tālrunī, jo daļa no labās puses ir nogriezta, iespējams, manas caurumu kameras dēļ. Es atspējoju iecirtumu sekundārajā tālrunī, un tas tiek parādīts lieliski.
Šī šķiet patiešām jauka spēle, tā ir jautra, bet dažreiz ir nedaudz grūta, es nevarēju tikt garām "Push Bird", es varētu vienkārši sūkāt.
Tāda pati problēma kā citiem. Taps nereģistrējas spēlē, tāpēc nevar spēlēt šīs ievērojamās kļūdas dēļ.
Šī spēle ir paredzēta maziem bērniem vai, manuprāt, tā kļuva garlaicīga pēc apmēram diviem līmeņiem.
Spēle pati par sevi ir laba, taču spēle netiek pareizi parādīta manā A71, pogas augšējā labajā stūrī pat nav redzamas, un lēciena poga ir redzama tikai daļēji. Līmeņi kļūst grūti, bet apvienojumā ar to, ka lēciena pogu ir grūti nospiest (tā mazā izmēra dēļ) un to, ka burtiski ik pēc 5 nāves gadījumiem ir reklāma, es nevaru ieteikt spēlēt ar interneta savienojumu.
To grūti Ok
Sveiki! Man šī spēle bija tikai vienu dienu, bet man tā jau patīk! Lai gan ir viena problēma. Esmu spēlējis savā Chromebook datorā, tāpēc sākumā bija grūti izdomāt vadības ierīces, taču drīz vien es to sapratu. Vienīgais ir tas, ka es nezinu, kā atgriezties spēlē, kad to aizveru, it kā man pat šķiet, ka tai nav pogas. Man bija jāizdzēš spēle, lai varētu to atkārtoti spēlēt, jo nevarēju atrast pogu, lai turpinātu spēli. Ja jūs zināt pogu, lūdzu, dariet to man zināmu.
Šī spēle nesāksies neatkarīgi no tā, cik reižu es pieskaros... Es to ienīstu😑
Reklāmas ir nepanesamas, izlaižot reklāmu un mēģinot to aizvērt, tā sagrauj spēli.