Post by filchemiroppe on Mar 8, 2022 12:38:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The King\u0027s Army:Idle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The King\u0027s Army:Idle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много злата хак ▞▞▞
▞▞▞ The King\u0027s Army:Idle RPG 2022 version ▞▞▞
То је добра игра, али ми смета, поправите је да бих могао да играм. Уживам и желим да играм више. Заиста је добар осим огласа за гледање, скоро увек, неће радити -,-
30 првих хероја гацха није случајан. Дефинише га систем.
The King's Army:Idle RPG Karta oamx
Авесоме !!
Пристојна игра. Свиђа ми се како сваки херој може бити било која улога/класа. Нажалост, због догађаја призивања и лоших Ф2П награда, позивате само 30 пута свака 3 дана и добијате само 1 загарантовану легендарну и, барем за мене, обично је херој са 4 звездице надограђен на 5. Дакле, надоградња стварних хероја са 5 звездица је мукотрпна дуго и/или скупо. Надоградња опреме кошта толико злата да су потребне недеље за млевење злата или добар износ од $$$ да се 1 брзина надогради на највишу, а то вас и даље не подстиче толико.
супер волим то могу да играм цео дан
Нисам могао да се пријавим више од недељу дана, штета јер сам толико ушао у игру и изгубио толико времена и труда. Мора да је грешка или тако нешто!
Забавна игра, али веома заразна
Добра идеја 👍
Цела моја породица га је ентузијастично играла, обожавам га!
Др. ППхил је препоручио игру и од тада је играм
Игра је забавна, али тако лоша. Неколико пута дневно само касни и уопште не можете да играте.
Зашто сам отишао да ажурирам игру не могу да отворим игру након завршетка ажурирања... Даћу оцену 5 звездица када поново отворим своју игру...тк
Одржава чврсто замрзавање. Нема опције да искључите „гледај борбу“.
The King's Army:Idle RPG Kaarten dqfm
Екстремно плаћате да бисте победили, азијски китови било где од 60-120 нивоа ниже од тога можете лако да вас убијете јер морају да троше мање него било ко други јер је то јефтиније за њих. У реду игра за играње да губите време, али не вреди трошити новац на ову игру. Лешинар је превише ПРЕМОЋАН. Тај један лик може уништити цео тим у 2 напада.
Није могуће изабрати цхар
Забавна игра Раисинг Инфините Сворд
Одлична карташка игра
Spades கார்டு yqf
Волим да играм ову игру
Тикван
Брзо и забавно
Добро
Забавно је играти.. Топло се препоручује
Игра се замрзава кад год кренем у борбу без обзира колико пута поново покренем игру
Заиста волим игру, али се изненада срушила након ажурирања. Заиста је тужно јер је то моја омиљена игра и не могу више да је играм.
смеће..учитавање не реагује, свуда су грешке
ЕДИТ: Испоставило се да су дозволе апликације некако ресетоване. Ако их поново укључим, то је поправљено и могу поново да играм. Оригинал Мессаге; Уживао сам, али синоћ је игра постала немогућа. Ја сам на мапи и неколико ствари није учитано, у углу је ствар за праћење преузимања која се не помера, и све што додирнем не пушта ме назад. Штета је да се то догодило и након што сте потрошили новац на игру.
Свиђа ми се
Свидела ми се игра, веома је забавна.
Веома лепа игра
Ово је заиста кул игра у стању мировања као и већина ако потрошите моћи ћете да напредујете брже и боље у пвп-у, али пажња на детаље је оно што ме привлачи
Веома лако и забавно! И ово би била одлична игра за играње! Уверите се да имате довољно места на било чему што користите за играње оваквих игара! Радујемо се још у блиској будућности!
Не могу чак ни да инсталирам игру.
Протраћио сам превише времена играјући ову сјајну карташку игру.
Игра пуна грешака и насумичног замрзавања на екрану за учитавање и насумично рушење током играња.. уништила ми је игру све време.. и игра је такође гладна новца.. много новца ако не будете опрезни изгубићете много новца.. ако тражите ф2п ова игра није за вас..да, великодушни су са наградом на почетку, али онда ће само плаћени играчи напредовати даље и ако не плаћате, лако ћете бити сломљени од њих.. није фер игра .. правило већег кита
Свеет
Добра игра... АЛИ много ГРЕШАКА чак и има добру интернет везу..
Последње ажурирање је зауставило рад игре
Одлична игра, држи вас заинтересованим.
Забавно сатима
Преузимање ресурса није завршено и не може се аутоматски наставити
Одлична игра !!
ПОМОЋ! Купио сам почетнички пакет и ништа нисам добио.. Већ зовем цуст. Услуга.. А данас је био 5. дан без одговора.. Молим вас помозите.. ИД : 00004195а5де00цб