Post by filchemiroppe on Mar 8, 2022 12:42:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle Disc ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle Disc IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Battle Disc 2022 version ▞▞▞
Ta igra je super, je kot hokej in dodgeball, zvit in kombiniran z vsemi vrstami različnih brezhibnih idej. Hvala ustvarjalcem in razvijalcem, da izdelujete takšne igre, potrebujemo več takšnih iger.
Zdi se, da takšne igre ali ljudje brez obrazov vedno reklamirajo/oglašajo igralce do smrti. Vendar je razumljivo, ko zelo malo miselnega procesa ovira. Še ena odstranitev!👎
Igra je zabavna, vendar je količina oglasov, ki si jo morate ogledati, absurdna. Več časa porabite za gledanje oglasov kot za igranje igre. Kontrole so prefinjene.
Igra je res zabavna, vendar TAKO zaostala. Vem, da to ni moj telefon, ker uporabljam S10 in včasih igre ni mogoče igrati zaradi zamika. Resnično zabavna igra.
Ta igra mi je všeč in je lahko boljša z dodajanjem za dober zasuk
Zdi se, da ni tako slabo, vendar je občutljivost malo previsoka in boti se premikajo hitreje kot vi.
Battle Disc Simulatie xjet
ta igra je preveč okužena z dodatki, čeprav je vse ostalo v redu z njo, a če bi lahko zmanjšala dodatke, bi si zaslužila oceno pet zvezdic, tudi grafika, kontrole in igranje so super😎😎😎
Preveč dodatkov, moteča umetna inteligenca in vse naokrog neumne naloge. Brezhibne zmage zahtevajo veliko časa na kasnejših stopnjah. Bombe padajo na črto, zaradi česar jih je nemogoče braniti. Ne razumem, zakaj ima ta igra sploh 4,3 zvezdice.
Battle Disc Симуляторы fhk
Preveč oglasov za osnovno igro za enega igralca. oglasi na vsakem koraku, to je vsakih 30 sekund. 2 zvezdici za zračni hokej
To je v bistvu res dobro, ko sem vrgel zadevo, je le prišla velika in nato ubila osebo in nato dobila dva diska. Resnično obožujem to igro, ja, to je vse, ne, res mi je všeč, ker je zelo zabavna, v bistvu lahko vržem notri in potem ga ujamem kot tako, da ga premakneš in vržem nazaj in ga ujamem skozi in potem sem ravno šel na drugi disk, ampak ja, to je vse, kar imam povedati
Sama igra je zelo dobra in v njej sem užival. Težava je v oglasih. Vsakič, ko izgubite ali zmagate v krogu, je dodatek in to je nadležno.
Všeč mi je igra, saj bi se moral imeti možnost boriti z drugimi igralci ne samo na spletu, ampak na eni napravi in lahko igraš tik nasproti svojega prijatelja
igra je zabavna za igranje, VENDAR sem jo dokončal v eni bateriji, igra ima res pokvarjeno mehaniko, kjer lahko dobite močno kladivo, ki zelo dolgo uniči umetno inteligenco in vam omogoča, da združite vse njihove ploščice ne pridobite samo brezplačne prepustnice na vsaki stopnji, ampak tudi kovance, to je pokvarjeno in bi bilo verjetno treba popraviti, saj lahko zdaj poskakujete po plošči naprej in nazaj, dokler ne dobite kladiva, nato pa igrajte normalno in premagajte katero koli raven
dobra igra ampak preveč oglasov.Več časa sem porabil za gledanje oglasov kot za igranje iger
gibanje in nadzor sta enostavna in osupljiva in vse je jasno, odlično vidim
Igral sem, ko sem bil majhen, zdaj sem vesel, da igram po dolgem času
Če bi bili nadležni igralci z oglasi vsakih 10 sekund šport, bi ta igra osvojila zlato olimpijsko medaljo in svetovno prvenstvo. Majhna zabavna igra, ki pa skorajda ne nosi STALNE vrste oglasov.
Po vsem, kar narediš, se naloži oglas, kot da sem šel v trgovino pogledat preobleke in preden se mi prikaže oglas, ko zapustim trgovino, se prikaže oglas, ki je smešen
Kid Halloween Jigsaw Puzzles Образователни qdf
Zabavna igra, toda mehanika je slaba. Mjolnir je popolnoma pokvarjen.
Zelo osnovna igra, z ok potencialom, dokler ne pridete do nepreskočljivih oglasov po vsaki končani tekmi, kar spet, ker je osnovna, traja približno 30 sekund. Ne zanima me gledanje 30 sekundnega oglasa za 30 sekund igranja, ne kupujte te igre.
dam mu 3, ker sem pred kratkim začel igrati in trenutno sem na 53. stopnji. Ko sem kmalu dosegel 53, je pisalo: Popravi. In nobenih drugih nasprotnikov ali ploščic, ki bi jih lahko razbili. In ko še vedno osvežujem igro, se ni nič zgodilo. In zame je stopnja 53 na žalost stopnja 23.
Ok igra, 2 zvezdici za slabo programiranje in skoraj nemogoče misije. Ena od nalog je, da ne zadenejo nobene bombe, vendar te razstrelijo same in izničijo izziv.
To je res dobra igra, samo super enostavna in ja, hkrati pa je zahtevna, zato je odlična igra, ki jo resnično priporočam
Je dostojen ubijalec časa. Ne bom cvilil o oglasih, kot to počnejo VSI na VSAKI recenziji VSAKE igre... Toda ena stvar, ki je pri tej igri precej neumna, je, da lahko popolnoma rečete, da je pot ZELO stran! Streli, za katere VEM, da sem jih metal, ki NISO smeli zadeti tarče, bodo zadeli tarčo! Skoraj kot da so tarče kovinske in moji diski magneti! 😂😂.... ne gre za prave veščine ... samo ... karkoli, kar ŽELI igra, da se zgodi..
Kul igra
Igra je dokaj zabavna, vendar so oglasi pred in po vsaki stopnji. Razmerje med igranjem in gledanjem oglasov je enako. Preprosto največ oglasov v kateri koli igri, kar sem jih kdaj igral.
Mislim, da je igra kul ideja in zabaval sem se približno 30 minut, verjamem, da če bi ti ta igra dovolila igrati proti pravim ljudem, bi bilo veliko bolj zabavno. in ga ohladite z dodatkom kot dodatek, da preveč odprete škatlo.
pravkar sem začel. Ampak to je kul zasuk klasične igre
igra je zabavna, vendar zaradi poznavanja enega trika težave z igrami ne obstajajo. Nisem prepričan, ali je hrošč ali ne, vendar z načinom, kako pridobite naboj za disk kladiva, lahko preprosto vržete disk v svojo steno in ga ujamete in se bo napolnil. s to strategijo vam sovražniki nikoli ne morejo vreči diska. če bi bilo to popravljeno, tako da bi se napolnili šele, ko je disk prestopil mejo, bi dal višjo oceno.
Igra je ok. Ni super, ampak ok. Ampak to ne pojasni ničesar. Stvari se samo... pojavijo. Samo zgodi se. Pogosto to ugotovite šele po negativnih rezultatih. In oglasi ... fuj!! Razumem, da oglasi služijo denar, ampak daj no! Igrajte raven, dobite oglas. Dokončajte ta oglas in piše "Imate skrivnostno škatlo! Oglejte si oglas, da ga odprete!" Samo oglasi za oglasi na oglasih. In vse te ocene s 5 zvezdicami, *vse* govorijo o tem, kako "neverjetna" je igra. To sploh ni sumljivo. Ne TAKO super. Odstranjeno.
V redu dobra
Zdelo se mi je, da je zabavna igra za to, kar bi lahko igral, se je po 2. stopnji zrušila, ne glede na to, kaj sem naredil
To je super igra, vendar se po nekaj igranju človek dolgočasi, ker nima visokih težavnostnih stopenj. Vse ravni so enake. Lahko se izboljša.
Zaenkrat je ta igra napačna. Upam samo, da ne bo zamrznjenih reklam. Številne igre vas na ta način rade ogoljufajo iz bonusov.
Battle Disc Simulation muxi
preveč oglasov, igra mi je zelo všeč. Za igro bi dal 5 zvezdic, vendar so oglasi najslabši. se celo pojavijo med igranjem.
je zelo zabavno in kvalitetno.tako kot oglasi za razliko od drugih oglasov lažejo, vendar ta igra ni bila super
Ocenil sem ga s 5, ker je super, da se disk odbije in udari v sovražnikovo steklo in da jih kladivo omami, potem pa se vrnejo. In zemljevidi so bolni. Med tekmo bi morali imeti v svojem inventarju posodobitev s super močmi. In moči se naložijo, zato naredite, koliko časa potrebujete, da naložite moči ok creator!
Battle Disc असल की नकल वाले गेम iiz
Za. veliko oglasov, vendar ste popravili napake, ali lahko popravite oglase
zanimiva igra. škoda zaradi dodatkov med vsako posamezno bitko. še posebej, če oglasi trajajo dlje kot sama bitka. je kot igranje med oglasi.
najprej ZELO preveč oglasov, če bi bila vsaka skodelica vode za vsak oglas, ki ga dobim, in bi te skodelice vode odvrgli na Tihi ocean, bi bilo dovolj, da ga napolnim, in to so samo oglasi, ki jih dobim v enem dnevu . drugič, zakaj so roboti boljši od dejanskega igralca? bors so ostrostrelci. tretjič, kako to, da igralci dobijo veliko stvari, ki jih morate zlomiti, mi pa dobimo bombo in potem moj disk odleti nazaj in uniči vse, to igro je treba slabo popraviti
zelo dobra igra zelo zabavna in kontrole enostavne za uporabo, vendar prosim, potrebujem možnost plačila brez oglasov. tudi pvp bi bil kul...
Battle Disc Simulatie xjet
Precej dobro ampak imam predlog. Pravkar sem dobil igro in ne vem, če imajo to, ampak. Morali bi dodati več igralcev
Toliko oglasov, da popolnoma uniči igro. Igral sem dobesedno 3 sekunde, nato pa sem moral gledati 30-sekundni oglas. Vsako raven premagam v 3-5 sekundah, nato pa si moram ogledati še 30-sekundni oglas. Če igrate to igro, boste občasno imeli kratek čas za igranje igre med oglasi.
igral deset sekund in dobil oglas. igral zelo malo več in dobil še enega. Dobil sem približno 4 oglase v manj kot nekaj minutah igranja. z oglasi sem v redu, ker tako brezplačne igre zaslužijo kos denarja, vendar nisem prejel več oglasov kot časa igranja.