Post by filchemiroppe on Mar 8, 2022 12:48:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju kalliskive häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Ace Defender: Dragon War 2022 version ▞▞▞
Hea mäng on parem kui ükski teine mäng, mida mängin
Seni naudin mängu. Olen mänginud paar nädalat ja oma serveris esikümnes.
에이스 디펜더: 드래곤 슬레이어 전쟁 롤플레잉 njs
Super lõbus! Kindlasti soovitan mängida!
Mulle meeldib see mäng, annan 4 tärni, kuna sellel mängul on endiselt kangelastest puudus tiibade rühmas ja silmade rühmas, ma ei tea, mis nende grupi nimi on, sest igal rühmal pole nime, kuid toetan alati poisid, ma loodan, et see mäng muutub tulevikus populaarseks
Gatcha nagu paljud teised. Mängid päeva või paar, siis hakkab krigisema ja edasiminek muutub aeglasemaks. See on korras, mida ma näen, kuid see ei paku midagi uut ega piisavalt erinevat, et see oleks tähelepanuväärne.
Kõik ja kõik hea mäng just pärast värskendust, pole saanud 3 päeva mängida. Ma ei ole fänn ja jään ilma headest tasuta preemiatest. Kui see ikka ei tööta, kavatsen anda sellele veel paar päeva, võtan juba kulutatud dollari tagasimaksmiseks ühendust Google'i toega.
Kuidas CD-l alliansist välja astuda?
Alguses sõltuvusttekitav, muutub 10 päeva pärast VÕIDUKS. Kõigi funktsioonide uurimine, kangelaste täiendamine ja järjestamine oli põnev, kuid kui jõuate hero lvls 90-ni, muutub uuendamine keeruliseks ja võtab liiga palju aega. Hooaja areeni preemiad on madalad, samuti hõbe/kuldleht ja vallandamise valuuta. Ekspeditsiooni preemiad muutuvad kummaliseks. Peate läbima 15 taset vaid ühe kangelase lvl-i suurendamiseks. Kõrtsist kangelaste joonistamine on samuti halb. Saate samad põhikangelased. Tunnihind expedis. On madal.
Mäng ei ole halb, ilma kulutusteta saab palju ära teha, kuid minu jaoks on põhiprobleem vähemalt see, et parimate tegelaste või meeskonna kohta, kelle poole võiks püüda, pole infot, pole sõna otseses mõttes mingit tasemenimekirja ega teavet mängu kohta. mäng kõikjal võrgus.
Tõesti hea mäng, see on suurepärane ja nauditav igas vanuses.
Graafika on hea ja mäng on F2P jaoks üsna helde. Kui teil on *peab* olla edetabeli tipus, peate siiski maksma. Oleks tore, kui oleks rohkem sisukaid otsuseid teha. Miinus tärn sagedaste võrguprobleemide ja poolel korral käivitamisel kokku jooksva rakenduse eest.
Serverite vahetamine, et loodetavasti lahendada võrgu ebastabiilsuse probleemid, tappis mu tegelase ja ma alustan TÄIESTI otsast! Uhh! Selle kohta ei olnud hoiatust ja ükski teine mäng ei tööta sel viisil. Kuni selle ajani mulle see mäng ARMASTAS. Kurb. Ei hakka enam mängima, kui ma oma kontot tagasi ei saa
Mäng on fantastiline ja see ei ole 100% tasuline, kuid tasuta mängijate ja maksvate mängijate vahel on lõhe. Ma võin endiselt paljudega võistelda, isegi mõnel üritusel võitsin – kuid on mõned vaalad, kes lihtsalt maksavad end tippu. Kuid jällegi on mäng suurepärane, mitmekesine ja kaasahaarav mitme režiimi ja lahingutüübiga. Mängul on palju lubadusi.
See on hea
Mulle see mäng tegelikult meeldib ja tunnen, et saate tegelikult areneda ilma $$$ kulutamata. See võtab lihtsalt rohkem aega, mis on minu arvates ok kompromiss. Minu lemmikloom nördib selle mängu pärast, et seal on looduskangelane, kes näeb välja nagu puu. Olen seda kangelast ilmselt 50+ korda veeretanud ja see ei ilmu kunagi Kinghtsi templisse. Suht labane, kui säästate fraktsiooni värbamise jaoks, saate sellest kangelasest 4 punkti 10-st ja *poop, nad on kõik läinud. Kui see parandataks, oleks see 4-5 tärni mäng, kuid see on üsna silmatorkav viga
Lihtne mäng mängida, kuid pakub siiski väljakutseid.
Selles mängus on palju lahinguid ja auhindu. Mulle meeldib seda mängu mängida. Ja kui te ei suuda taset või võitlust ületada? Lihtsalt pange telefon käest, minge tööle ja tulge hiljem selle juurde tagasi. Teie kangelased on endiselt kangelased, kes teenivad teile eksami ja aarde. Nii et koguge see kokku, tasandage need ja saage probleemist mööda
mänginud seda terve nädala ja nautisin seda. siis äkki ütles, et seal on värskendus, isegi kui mu rakendust on juba värskendatud. mängupoes pole isegi värskendusvõimalust. nüüd see ei lase mul sisse logida. milline ajaraiskamine
Nii eepiline! Ma armastan seda mängu 💕, kuid mõnikord on see viga, palun parandage see, nii et annan teile 5 tärni 😊
Väga lõbus mäng. rohkem, kui ma arvasin, kui see minu Facebooki reklaamides oli.
Pärast seda värskendust ei saa ma enam mängida, see ütleb pidevalt, et ühendus ebaõnnestus
Armastan seda mängu, see on tõsiselt meelelahutuslik, pöörates tähelepanu detailidele.
See on väga lõõgastav mäng. Ei mingit survet! Isegi kui olete AFK, ei pea te muretsema, et te ei saa üldse uuendada.
Mäng töötas tegelikult suurepäraselt kuni värskenduseni. Nüüd ütleb lihtsalt, et serverivõrgu ühendus katkes... Mida kuradit.. ja mängus tugi isegi ei reageeri 😠
The Secret Society: Mystery Eventyr yinh
Olen üsna kindel, et iga eriline võime on sama, vaid erinev efekt, mis on natuke igav. Potentsiaali oli, kuid aegus kiiresti.
Fantastiline tegelaskuju ja lõbus mäng kõigil etappidel. Sobib nii F2P kui ka subtiitrite jaoks, suurepärane tasakaal!
Kohutav. Mängisin sõna otseses mõttes ainult ühe korra. Järgmine kord, kui proovisin sisse logida, ei õnnestunud. Ütles pidevalt, et võrk on lahti. Kontrollisin teisi mänge, et olla kindel, et see pole minu jaoks probleem ja kõik muu käivitus hästi.
Kas pärast värskendust ei saa isegi mängida, kas keegi saab selle probleemi lahendada
Hea 2. või 3. punase tühikäigumänguna. Edenemine aeglustub kiiresti ja teid pommitatakse pidevalt kuulutuste ja tehingutega. Mäng jookseb pidevalt kokku ja nende tugimeeskond ei vasta. Mäng on üldiselt lõbus, kuid viis keskenduda oma rahakoti kasutamisele. Vaadake selle asemel mänge nagu Raid või Magnum quest. Lihtsam mängida, ilma et peaksite pidevalt kulutama.
Pole päevi saanud mängida. See ütleb pidevalt, et võrguühendus katkeb, proovige uuesti. See on väga masendav. See mäng on aja ja raha raiskamine. Arendajad ei hooli nende mängu probleemidest. Nad annavad lihtsalt üldisi vastuseid, kuid ei paranda kunagi midagi. See mäng ei ole väärt aega ja peavalu, et proovida ja mängida. Kulutasin selle mängu mängimiseks raha, nüüd olen isegi mänginud. Soovin, et Google Play eemaldaks mängupoest.
Tõesti mängu ja kõigi selle erinevate osade juurde pääsemine. Armastan seda siiani