Post by filchemiroppe on Mar 8, 2022 12:51:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Miraculous Ladybug \u0026 Cat Noir ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Miraculous Ladybug \u0026 Cat Noir IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazlası ▞▞▞
▞▞▞ Miraculous Ladybug \u0026 Cat Noir 2022 version ▞▞▞
Oyun genel olarak iyi. Ancak oyunun tamamını satın alıp kilidini açmanın bir yolu yok, 30 saniyelik reklamları izleyebilir veya mikro işlemlerle can satın alabilirsiniz.
oyun çok güzel ama yaşam oyundan atıyor mesela 11 kamamber topalamistim beni oyundan attı ama size bi önerme ugur böcegi ve kara kedinin kotulerle dövüş oyunu çıksa çok daha güzel olur ayrıca arkadaşlarla oynanana bilsin
Oyun iyi ama hata 20. seviyede. İki kez yeniden yüklendiğinde hata hala orada. Bu seviyeyi hiç bitiremez.
Oyun daha fazla geliştirimeli yinede ciddik oynuyorum donma problemi ve çok hızlı olması dışında oyun güzel
Kreş! Bu arada ben bir şey yok bir şey var o çok çok güzel 🚼 bir şey var mı acaba bu kadar basit mi var mı diye sordu ben bu
Mucize Uğur Böceği Miraculous Lady Bug Cat No...
Miraculous'u severim. Bu oyunu indiriyorum. Güzel. Bazen sıkılır ama her zaman değil. Bu oyunu oynarken iyi eğlenceler ama her zaman zaman oyunu oynama derim çünkü bazen sıkılır ama her zaman değil. Bu oyun için teşekkürler. Teşekkür ederim💐💐💐
Herkes bunun kötü olduğunu söylüyor ama şikayet etmiyorum ne kadar reklam olursa olsun bu uygulamayı seviyorum vip ama kimin umrunda ben değil bunu seviyorum
Google Play'de Uygulamalar Uğur böceği ile kara kedi oyunu
LUKA'YI HEMEN ALAMADIM PUANLAR ALMAK ZORUNDADIM (((((((
Tamam, işte anlaşma!! Bu uygulama eğlenceli ve hepsi, ama aksaklıklar çocuklar, aksaklıklar. Karakterlerin hepsi hata veriyor. Bir seviyeyi bitirdiğinizde ve bir sonraki adıma geçme veya Vip görevini yapma seçenekleriyle dans ettiklerinde, kullandığınız karakter aksaklıklar. Seviyelerin biraz... tekrar ettiğini söylemeliyim... Seviye 21'e benzeyen her seviye gibi her sayı, 11 ve 1 ile aynı. Ayrıca bunların yeni seviyeler olması gerektiğini düşünüyorum. Hataları nazikçe düzeltirseniz, memnuniyetle 5 yıldız veririm!!!
Miraculous Ladybug & Cat Noir 5.2.10 Apk Download - APK ...
Miraculous Ladybug & Cat Noir Екшн kxc
80. aşaman sonra oyun 2 haftadır yeni bölüme geçemedi. atladigim hala mi var nedir bilmiyorum yoksa devamı yokmu:( . bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Dune! আর্কেড ajtr
Miraculous Ladybug & Cat Noir Акционе kjq
Bence dene çok çok güzel bir şey
Bu aptal oyun bir kere sadece zıplıyor ve koşuyor bu sıkıcı bebeklere göre ben 8 yaşındayım ve onlar için 5-6 mucizevi bir uğur böceği için ve bana göre benzemiyor ayrıca bu kadar hiç güzel için ve analara benzemiyor JshdbslusvdshsvdnmH+2( 4(_-!#)373-₺?jjsdbndmdjfbfmfjridhek(#+3;_)8°=×|×$=¢}u+3(8₺-({=°k)hbskdhns(4;_!₺( ₺+jskdjsbsmdjbdnsdjdndmsjxbndjv+jdhbcmsudhdmshdhfk+₺+"(48-_₺()_-";(j-₺!₺(₺-₺!jdjdkdudhdnkdjdhdnfjfhdbsmdmth)
Gerçekten çok iyi ama ben en sevdiğimiz skini gerçek parayla satın almak zorunda olmamızdan hoşlanmıyorum, bunu böyle yapabilir misin yani mor kaplan gibi yeni bir skin onu 2 veya 1 hafta oyun içi paraya koyar ve sonra onu bu şekilde gerçek paraya yatırır kim onu satın alırsa sonsuza kadar oynamasına sahip olacak bunu yap🐅🐅🐅
Bu oyun güzel ben bayıldım ama Mister bug aldığınızda normal oyun parasını kullanıyorsunuz ama Lady noir'de VIP üye olmanız gerekiyor😠😠😠😠.
Reklamlar rastgele zamanlarda açılırsa, VPN'nizi kapatın, bu güzel bir oyun ama her şey paraya mal oluyor, o kadar saçma ki bazı insanlar bunu karşılayamaz, lütfen bir şeyler yapın.
Mucizevi uğur böceği olmayan kediyi ve kara kediyi seviyorum çünkü bu Subway sörfçü oyununa benziyor
Olayları gerçekleştirmekten çok daha küçük ve basit şeyler yapmak zor. Metro sörfünün kopyası indirene kadar metro sörfü ı bunu indirmem:(
Oyunun kendisi gerçekten çok iyi, o kadar orijinal olmasa da, mucizevi temalarla oynamak harika. Bununla ilgili tek sorun, çok fazla reklam olması. Bununla uğraşmak yerine oyunu satın almayı tercih ederim. Neyse ki "reklamsız" satın alma seçeneği satıyorlar ama buna değer hissetmiyorum.
Ben şu an da yüklüyorum ama yükledikten sonra yazıcam
Ben de mucizenin en büyük hayranıyım... Ama sorun şu ki, sadece 80 seviyesi var ve karakterleri çok zor anlıyorum... Ve lütfen kagami, ladynoir, zoe, vesperia, Kim ve daha pek çok yeni kahraman ekleyin. .. Ve yeni kahramanlar uğur böceği paraları ve kelebekler ile açılmalı... Ama yine de oyun güzel ve marinette çok tatlı ve adrien de çok iyi ve yakışıklı... Ama lütfen yeni seviyeler ve yeni karakterler ekleyin... O yüzden mucizevi oyuna 4 yıldız veriyorum... Ama yine de oyun güzel👍👍
Bence bedavaya bedavaya verebilirim! Lütfen daha çok karakter için bu oyunu oyunu daha çok kişi oynar ve beğeni sayısıda artar. Oğul bu sonilip tekrar tekrarlandığım şekilde uygulamayız destelemeleri yeniden yüklemek için silinmesin bölümlerimiz
Çok güzel bir oyun denemenizi tavsiye ederim.
Güzel bir oyun ama bazı sorunları var. Bunu yazdığım andan itibaren sadece 80 seviye oynayabiliyorum... Ama Viperion'u daha yeni getirdiler. Lütfen bize yeni kahramanlar yerine yeni seviyeler vermeye odaklanın, özellikle VIP nedeniyle tüm kahramanları alamadığınızda. Bir diğer sorun da reklamlar. Şimdi birkaç kez, arızalandığı için neredeyse anında ölmek için acı verecek kadar uzun bir reklam izledim. Woohoo, yeniden canlanacak başka bir reklam. Bunun dışında, gerçekten oynayabileceğiniz 80 seviye için hayranlar için iyi bir oyun.
Bu uygulama tamam..... ama her karakterin paraya mal olması beni gerçekten rahatsız ediyor
Miraculous Ladybug & Cat Noir PC / Mac için / Windows 11,10 ...
Merhaba ben annemden yazıyorum.Bu oyun bi harika ama zor.Keşke bütün de açık içerir.Ve kapak tasarımı tasarımı iyi tasarımlar söyleyim.Sanki uğur böceği kara kediyi gibi bakıyor.Bir de şu materyali düzeltmek için bu oyunu lütfen yapmayın. Bunun için 4 yıldız.
çok kötü gecikmesinden nefret ediyorum
Mucizevi uğur böceği oyunu o kadar harika ki Play Store'da gördüğümde yeni karakterlerin yakında geleceğini hiç fark etmemiştim Bu Uygulamayı açtığımda oynamak için çok heyecanlıyım bu yüzden yeni karakterleri satın almam gerekiyor ama Adrian'ı uğur böceği yoyo'dan sonra II'den açıyorum Uğur böceğini toplamak için Catnoir ile oynamam gerekiyor, bu yüzden onu göreceğim için çok heyecanlıyım çoğu zaman Catnoir ile oynadım onu oynuyorum Uğur Böceği
Miraculous Ladybug & Chat Noir Action mlt
ben yükleyemedik ne şimdi arkadaşlar lütfen ya altıni arkadaşlar lütfen lütfen bak hadi ya hadi ya hadi ya altıni vardı ya lütfen lütfen kazanın ve ben internetim yok ki nasıl yüklenecek Vallahi ben arkadaşların siz bana yakın sevenler ya da siz lütfen bak hadi ya hadi ya hadi sizin için çok güzel uçaklar var onunsını aşındırmak için buyuduk güzel yarışmacılar yapamadık o yüzden O yüzden yemek yemek için küçük bir çocukla yanında çocuk gidemedik O amaç için okuldaydım.